Υλικά:
100 γρ. γιαούρτι 250 γρ. έτοιμα σφολιατάκια
Άλειμμα αυγού
Κιμάς της προτίμησής σας
Ζάχαρη για γλασάρισμα
Εκτέλεση:
Κόβετε τη σφολιάτα στη μέση, και μετά με ένα τσέρκι 60 χιλιοστών κόβετε 8 δισκάκια.Αλείφετε με αυγό τα δισκάκια.
Σε κάθε δισκάκι βάζετε στη μέση μια κουταλιά κιμά και μετά μια κουταλιά γιαούρτι. Κοβέτε την υπόλοιπη ζύμη σε 8 δισκάκια διαμέτρου 60 χιλιοστών, τα αλείφετε με αυγό και τα τοποθετείτε πάνω από τη γέμιση, πιέζοντας τις άκρες της ζύμης.
Ψήνετε στους 220°C μέχρι να ροδίσουν.
Όταν κρυώσουν, τα πασπαλίζετε με ζάχαρη και τα αφήνετε να γλασαριστούν σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία 2 φορές.
!!!Συνοδεύετε με γιαούρτι!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου