Υλικά:
2 κ.γ. γιαούρτι 2%
καυτερή πάπρικα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κ.γ. μουστάρδα απαλή
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε το γιαούρτι με την μουστάρδα.
Προσθέστε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αμέσως μετά προσθέστε πάπρικα τόση ώστε η σως να γίνει ροζ.
Προσθέστε στο ζεστό τόστ.
2 κ.γ. γιαούρτι 2%
καυτερή πάπρικα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κ.γ. μουστάρδα απαλή
Εκτέλεση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου