Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κροκάν λευκής σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

Υλικά:
1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT Λευκή (180γρ.)
2κ.σ. φουντούκια
2κ.σ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
8 κομματάκια NESTLE DESSERT Γάλακτος


Εκτέλεση:
Κόψτε την κουβερτούρα σε κομματάκια και λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε γυάλινο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων για 1½ λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση).
Σχηματίστε σε μία λαδόκολλα με τα σπασμένα σε κομματάκια αμύγδαλα λωρίδες διαστάσεων 6χ2εκ και περιχύστε με τις με τη λιωμένη σοκολάτα.
Διακοσμήστε με κομματάκια φουντουκιών και κουβερτούρας γάλακτος.
Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα στο κάθε μπολάκι με τους ξηρούς καρπούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου