TIPS!!
Υλικά:
Ασπράδια
Καθαρό και στεγνό μπολ
Ζάχαρη
Εκτέλεση:
1) Ξεκινήστε το χτύπημα με το μίξερ ή με το χέρι, σε μέτρια ταχύτητα. Μόλις τα ασπράδια αρχίσουν να αφρίζουν, αυξήστε την ταχύτητα.
2) Στο πρώτο στάδιο, τα ασπράδια μας είναι αφράτα, αλλά δεν είναι ακόμα σφιχτά. Αν σηκώσουμε το μίξερ θα σχηματιστεί μια κορυφή που στάζει όμως. Η επιφάνεια είναι γυαλιστερή και υγρή. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε ζάχαρη, βανίλια ή άλλο.
4) Τα ασπράδια κρατούν το σχήμα τους καλά αν χτυπηθούν ακόμα, μέχρι να γίνουν σφιχτά και γυαλιστερά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου